28 april 2009
18:00

Tösse IF

Referat: Laxarby IF - Tösse IF

Första seriematchen i år. Matchen var jämn, så det var ett rättvist resultat. Det var 3:e gången i år spelade vi oavgjort mot Tösse, (2st matcher har varit träningsmatcher under vintern.)

Första halvleken innehöll inte många målchanser, det var endast ett par där vi hade den bästa med en hörna som räddades på mällinjen. Annars var det mest spel mitt på planen, så att det stod 0-0 var helt logiskt.

I andra blev det mer öppet spel, och även fler målchanser. Efter att vi haft ett par bra lägen av bl.a. Hanna och Lovisa, så gjorde Tösse 0-1 efter 5min. Det var ett riktigt kanonskott rakt krysset. Vi krigade på riktigt bra och två minuter senare, klippte Emmy till på ett inlägg och fick superträff, pang i krysset! 1-1.
Efter detta var det flera chanser åt båda håll, men det blev inga fler mål.

Hela laget skall ha plusbetyg då alla krigade på bra och gav järnet! Så ska det se ut, kanonbra tjejer!